У Рівному серед білого дня пограбували священника. Випадок трапився у центрі міста на вулиці Чорновола. Піп просив гроші на храм. До нього підійшов невідомий чоловік і вирвав з рук скриню з пожертвами. Це помітили перехожі і затримали зловмисника. Той був добряче під мухою. Чим все закінчилось, знає Юрій Чорнобривець.

Видер з рук у священника скриню з пожертвами та намагався розбити її об асфальт. Подія сталася у самісенькому центрі Рівного. Невідомий чоловік зухвало намагався заволодіти коштами, які священнослужитель збирає на храм. Отець Сергій розповідає, як все сталося.

Небайдужі рівняни спіймали порушника, відібрали в нього скриню та позбирали усі гроші, які встигли висипатися після невдалої спроби її розбити. Протоірей каже, що чоловік був добряче під мухою. Цей факт підтверджує і поліція, яка прибула на місце події та затримала горе-грабіжника.

Священник розповів, що це вже не перша спроба його пограбувати. Каже, таке траплялося і раніше. Додає, що не тримає зла на свого кривдника. Поліцейські на правопорушника склали адміністративні матеріали.

Рівняни, з якими нам вдалось поспілкуватись, кажуть, сам інцидент не бачили. Священника, який просить гроші на храм у центрі міста, помічають щодня. Вважають, обкрадати людей у будь-якому випадку не правильно.

Зловмисник отримав адмінпротоколи і був відпущений. Сам протоірей продовжує збирати кошти у центрі Рівного, на побудову храму у селі Богдашів, що на Здолбунівщині. Сподівається, що таких прикрих випадків з ним більше не станеться. До слова, як пояснив сам священник, гроші він збирає впродовж 20-ти років. 

Читайте також: Чи доступне Рівне для людей з інвалідністю