Випадок стався на "Лебединці". Мама гуляла з донькою. Каже, дитина збирала квіти. До неї раптово підбігла собака і вкусила за обличчя. Перелякана матір одразу викликала швидку. Дівчинку вже прооперували. Більше про цей моторошний випадок розповість Юрій Чорнобривець

Того дня жінка разом зі своєю півторарічної дитиною відпочивали на "Лебединці" у Рівному. Матір дитини всього на декілька секунд відвернулася, поки її донечка збирала квіточки. І тут з'явилася собака.

Пані Наталія додає, що одразу підійшла до жінки з дитиною, щоб допомогти, оскільки ніхто крім неї цього не запропонував, а господар собак просто дав серветки витерти кров і пішов далі. Мама маленької дівчинки в той момент була у шоковому стані і навіть не зрозуміла, хто цей чоловік і чия собака вкусила її доньку.

Мама постраждалої дитини одразу викликала швидку. Медики вже за декілька хвилин були в парку та надавали допомогу малечі. Далі дівчинку доставли у лікарню, щоб зашити рвані рани.

Дитині наклали 6 швів на обличчі. Також лікар додав, що маленька пацієнтка проходить курс протизапальної терапії та постійно знаходиться під наглядом лікарів. Оскільки невідомо, яка собака її покусала і взагалі чи немає пес якихось хвороб. Також цей факт зареєстрували у поліції і вже проводять розслідування.

Батьки дівчинки пояснюють відмову писати заяву тим, що зараз головне здоров'я їхньої донечки. Також кажуть, що в майбутньому можливо будуть потрібні послуги пластичного хірурга, адже достеменно невідомо, як буде гоїтися рана. А поки у тому ж парку власник й надалі розгулює зі своїми домашніми улюбленцями без намордників.

До слова, у Європеських країнах штраф за відсутність намодника складає 400 євро. 

Читайте також: Як на Рівненщині за підтримки мецената встановлюють дитячі майданчики (ВІДЕО)