На Рівненщині активно встановлюють дитячі майданчики. Причому роблять це не за бюджетні кошти. Хто допомагає та де вже облаштували гойдалки - дивіться далі у сюжеті.

Вікторія Слава багатодітна мама. Вона виховує чотирьох дітей в селі Тинне, що на Сарненщині. Жінка разом зі своїм трирічним сином відпочивають та граються на новесенькому дитячому майданчику. Каже, подібного у селі ще не було.

Новий сучасний дитячий майданчик збудований поруч з місцевим дитсадком. Раніше малечі доводилось гратися на ось цих ще радянських гойдалках. Робили це неохоче, проте зараз, каже завідувачка місцевого дитсадка, усе змінилося.

Тинне - одне з найбільших сіл в Україні. І тут була величезна проблема з дитячими відпочинково-розважальними просторами, проте завдяки небайдужому меценату її вдалося вирішити, каже голова місцевої територіальної громади Олександр Трохимчук.

У Тинному щороку народжується близько 100 дітей. Тому такий дитячий майданчик справжній подарунок для села.

Крім самого майданчика, тут обладнали декілька камер відеоспостережень для захисту від вандалів, а також забезпечили освітленням.

За допомогу в організації дитячого дозвілля народного депутата України Віктора М'ялика нагородили почесною грамотою Немовицької громади. До слова, подібних дитячих майданчиків на Рівненщині збудують ще з десяток в усіх куточках області. Адже організовувати дитяче дозвілля у населених пунктах потрібно не лише перед виборами і не лише на своєму окрузі. 

Читайте також: Всі проти одного: у Рівному люди нарікають на свого сусіда через ремонт (ВІДЕО)