У Рівному люди нарікають на свого сусіда. Мовляв, той проводить ремонт у квартирі. Руйнує стіни, вибиває вікна. А будівля є аварійною. Мешканці хвилюються, що будинок може зруйнуватися. Натомість власник квартири запевняє, що має всі дозволи на роботи. Подробиці знає Яна Євтушок.

У триповерхівці, що на вулиці Степана Бандери у Рівному вже понад 60 років. Будинок весь вкритий тріщинами. Власники квартир бояться, що будівля може вщент зруйнуватися.

Окрім аварійності будинку, люди нарікають і на свого сусіда. Мовляв той, придбав собі квартиру і почав у ній проводити ремонт. А саме зносити стіни та вибивати вікна. Усе задля майбутньої комерційної діяльності. Люди б'ють на сполох. Переконані, будівля постраждає ще більше.

Коли мешканцям будинку увірвався терпець, вони звернулися до міської влади. Їм порадили вирішувати питання через суд.

Аби довести законність своїх дій приїхав власник квартири Микола Стрільчук. Чоловік надав нам усі необхідні документи на проведення реконструкції свого помешкання. Щодо аварійності будинку заперечує. Переконаний, шкоди сусідам не завдає.

В міській раді кажуть, будинок, що на вулиці Степана Бандери, 18 аварійним не визнаний, оскільки не проводилась перевірка. Підтвердили інформацію, що дана квартира рекунструюється згідно дозволу управління державного архітектурно-будівельного контролю.

В міській раді додають, перевірка на аварійність даного будинку буде здійснена у разі звернень самих мешканців будівлі. Якщо будинок визнають небезпечним для проживання, подібна реконструкція буде припинена. Втім, і самі мешканці не зможуть у ньому проживати. Але це все час. Наразі, якщо людям надмірно заважає будівництво сусідом, варто звернутись до суду.

Читайте також: Завтра на двох вулицях Рівного не буде води