Біля Рівного у ДТП загинула родина. Чоловік, дружина та їхній півторамісячний син. Водій легковика виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом. Удар був доволі сильним. Водій і немовля загинули одразу. Жінку доставили у лікарню. Але врятувати її життя медики не змогли. Подробиці далі.

Аварія сталась у селі Колоденка Рівненського району на трасі Київ - Чоп. Автомобіль Ауді зіштовхнувся з мікроавтобусом Мерседес Спрінтер.

Удар був доволі сильним. Лоб у лоб на великій швидкості. Легковий перетворився на металобрухт. Деблоковувати людей приїхали рятувальники.

В автомобілі АУДі їхала родина. Від отриманих травм, чоловік, якому було 34 роки, загинув на місці. Також помер і його півторамісячний син. Відомо, що мати його тримала на руках на передньому сидінні. 35-річну дружину з важкими травмами забрали у лікарню.

На жаль, врятувати жінку медики не змогли. Через кілька годин вона померла. За кермом мікроавтобуса їхав 30-річний житель Закарпаття. Наразі чоловік з різними травмами у лікарні Рівного.

У автомобілі АУДі їхали рівняни. Повертались із кладовища із Здолбунівського району. Прямували у Рівне.

Наразі рідні не тямлять себе від горя. Готуються до поховання.

На разі за фактом аварії ведеться слідство. Відомо, що у родини залишився 13-річний старший хлопчик. Син жінки, від першого шлюбу. 

Читайте також: У смертельній ДТП біля Рівного загинула уся сім’я