Діти наше все. Цього року міські обранці виділили кошти на облаштування аж одного спортивного дитячого майданчика. На сесії міськради з цього приводу тривало чимало суперечок. Мовляв, немає чіткого принципу встановлення спортмайданчиків і почерговості. Так чим же особливий єдиний майданчик, далі розповість Павло Невесенко.

Сесія міської ради Рівного 29 квітня. На ній депутати розподіляли бюджет міста на цей рік. Суперечки серед депутатів викликали дитячі спортивні та дворові майданчики. Депутатка Галина Кульчинська зауважила, що у бюджеті немає проєктів про виділення грошей на ці об'єкти.

Голова постійної комісії з питань бюджету Павло Алексєвич розповів, що на геопорталі немає інформації про те, де б мали бути майданчики. Тому проведуть перевірку і в ЖКГ затребують документацію про встановлення спортмайданчиків. Тому й кошти для їх реалізації у цьому році поки що не передбачено.

Натомість, Галина Кульчинська зауважила, що депутати попередньої каденції проводили обстеження, де треба майданчики й склали перелік.

Депутати з проваладної партії ЄС запевнили, що не проти встановлення майданчиків, але лише тоді, коли буде чіткий перелік та черговість.

Потому депутат Рівнеради Сергій Васильчук відмітив, що в бюджеті таки закладено гроші на облаштування аж одного майданчика. Додав, це несправедливо по відношенню до інших мешканців.

Так, що ж це за дитмайданчик, який вирішили облаштувати.

І тут розпочинається найцікавіше. Виявляється у будинку на Макарова, 8 проживає міський голова Рівного Олександр Третяк. Про це робили матеріал наші колеги з UA.Рівне ще 5 грудня.

Ось вам і чіткі дані, як казав депутат від партії ЄС - в будинку на Макарова, 8 проживає міський голова Рівного Олександр Третяк. І саме на встановлення там спортмайданчика не потрібна черговість та інформація на геопорталах. Лише на нього виділили кошти, і, як то кажуть, нехай всі інші зачекають.

Читайте також: Від рук відвідувача постраждав лікар Рівненської міської лікарні (ВІДЕО)