Замість того, щоб допомагати хворому, усім відділенням заспокоювали агресивного відвідувача. Близько 5-ої години ранку той увірвався до Рівненської міської лікарні. Адже саме там перебував його товариш, якого привезли після ДТП. Чоловік кричав на медперсонал та вживав до них нецензурну лайку. Коли ж заспокоїти відвідувача, вийшов лікар і дебошир наніс йому численні удари. Де наразі ж перебуває медичний працівник та нападник, дізнавалася Ольга Мосійчук.

Штовханина, нецензурна лайка та бійка у відділенні. Ранок 4 травня лікарі та медсестри нейрохірургічного відділення точно запам`ятають надовго.

Втім, уже через декілька хвилин відвідувач був у середині нейрохірургічного відділення. Найперше, що він хотів зробити - побачити свого товариша, який поступив сюди з черепно-мозковою травмою.

Тож на допомогу медсестрам поспішив лікар-анестезіолог. Чоловік уже наче заспокоївся та прямував до виходу. Однак за дверима відділення щось пішло не так.

І такі випадки тут непоодинокі. Щоправда в нейрохірургічному відділенні бійка сталася вперше. Найбільше ж дійстається працівникам приймального та травматологічного відділення. Кажуть, в тих відділеннях працюють здебільшого жінки і як перед пацієнтами, так і перед їхніми родичами почувають себе незахищеними.

Жаліються медпрацівники і на припарковані поблизу закладу автівки. Кажуть, через них швидка допомога інколи не має як проїхати. А тим часом поліція уже розпочала розслідувати інцидент, який трапився напередодні. За фактом умисного нанесення тілесного ушкодження.

42-річний лікар-анестезіолог наразі перебуває на амбулаторному лікуванні. Від визначення стану алкогольного сп`яніння чоловік відмовився. Як і пояснити нам свою позицію. Тож, якщо поліція визнає чоловіка винним у побитті лікаря, згідно з санкцією статті йому загрожує штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, 200 годин громадських робіт або виправні роботи до 1 року. 

Читайте також: У Рівному під стінами суду зібралися мітингувальники (ФОТО)