фото ілюстративне
У декларації першого заступника начальника Поліської митниці Івана Іванова — 102 одиниці електронної валюти (біткоїн). На сьогодні, це становить близько 150 мільйонів гривень.

 Нагадаємо, минулого тижня журналісти телеканалу "Рівне 1" навідувались до Івана Іванова у Поліську митницю. Втім, той відмовився будь-що коментувати. Телефонну слухавку також не підіймав.

Вочевидь, тепер Іван Іванов хвилюється за власну репутацію. Адже тема з біткоїнами митника вже набрала розголосу. Тож такі статки в.о. начальника Поліської митниці Іван Іванов прокоментував сайту Рівне Вечірнє:

"Ці біткоїни у мене з 2008 року. Тобто я ними володію уже дванадцять років. Мій кум дуже прогресивна людина та цікавиться усім новим, тому якось мені їх подарував. Тоді вони коштували копійки. Колись я їх не декларував, бо декларація була паперова. Однак уже з 2014 року змінився закон і декларацію потрібно було подавати електронну. Ось з того часу про мої біткоїни й говорять, бо складається враження, що я в них тримаю свої заощадження. Потрібно розуміти, що це електронна валюта. Востаннє, коли я цікавився, то один біткоїн коштував 50 тисяч доларів. Але може скластися ситуація, що завтра цей самий біткоїн коштуватиме один долар. Більше того, в Україні немає ніякого банку електронної валюти, тому розпоряджатися нею неможливо. Скажу, що я ніколи ними не займався. Маю та й маю. Іншими словами, жодних мільйонів гривень я ні разу в руках не тримав".

Читайте також: Що пообіцяв рівнянам Олександр Третяк та яке місце він посідає у рейтингу виконання обіцянок міських голів?