У зал засідань вона прийшла разом зі своїм адвокатом. Останній вимагав, аби їх не знімали відеокамери. Нібито усе через інтернет-меми, які поширюють у соцмережах. Суд клопотання захисника задовільнив і продовжив розгляд справи. Нагадаємо, горе-лікарку підозрюють у побитті малолітніх пацієнтів під час прийомів. Більше розповість, Яна Євтушок.

Нагадаємо, у Рівному стоматологиня знущалася над малюками на прийомі. Дантистка залякувала дітей і била. Батьки постраждалих написали вже 5 заяв.

Сьогодні відбулося чергове судове засідання по цій справі. У кримінальому провадженні визначено 4-ро потерпілих. Відтак, на початку засідання захисник обвинуваченої Інни Кравчук подав клопотання до суду. Просив обмежити журналістів у праві здійснювати фото та відео зйомку щодо нього та підозрюваної.

Прокурор у повному позбавленні права журналістів знімати судовий процес - заперечила. Оскільки, на попередньому засіданні суд ухвалив проводити засідання у відкритій формі.

Адвокат обвинуваченої аргументував таке бажання тим, що згодом їхні зображення використовують для інтернет-мемів та інших публікацій.

Суд клопотання адвоката все ж задовільнив. Тому надалі ми мали можливість знімати усіх учасників суду, окрім обвинуваченої та її захисника. Вже опісля було розпочато розгляд справи. Встановлювали особу Інни Кравчук та визначали порядок дослідження доказів.

Один із батьків, чия дитина постраждала від рук горе-стоматологині зізнається, чекає максимального покарання для обвинуваченої. Каже, жінка не заслуговує на те, щоб працювати з дітьми.

До слова, суд обрав Інні Крачук міру запобіжного заходу. А саме особисте зобов'язання. Втім, жінка зможе здійснювати виїзди за межі області.

Читайте також: "Наступні 2 місяці буде за ґратами" - обвинуваченому у серії зґвалтувань у Рівному обрали новий запобіжний захід