На Рівненщині блискавка влучила у трьох людей. Інцидент стався у колишньому Рокитнівсього районі. Чоловіки були на городі. Коли почався дощ, зібрались додому. Біля лісу у підводу влучила блискавка. Потужний розряд одразу вбив коня. Серед трьох людей найбільше постраждав 14-ти річний юнак, який отримав серйозні опіки тіла. Юрій Чорнобривець продовжить.

Це пані Ірина - мама неповнолітнього Олексія, якого вдарила блискавка. Зараз він знаходиться в опіковому відділені Рівненської обласної лікарні. Матір хлопчика ні на мить не відходить від палати. Розповідає, її син допомагав односельцям садити малину на полі, аж раптом почалася гроза. Тому вони й вирішили їхати на підводі додому.

З усіх постраждалих найбільше дісталося Олексію. Після удару блискавки він втратив свідомість. Окрім шоку, хлопчина отримав серйозні ушкодження.

Додає, наразі загроза життю минула. Олексію вже провели одну операцію по пересадці шкіри. Запланована ще одна. Звісно, знати, де вдарить блискавка неможливо, але можливо знати елементарні правила, які можуть врятувати вам життя.

Цього разу людям неабияк пощастило, адже залишися живі. До слова, окрім усіх отриманих травм, у Олексія виявили коронавірус. Нам не вдалося з ним поспілкуватися, оскільки його перевели у ковідне відділення. Наразі підлітка готують до наступної операції, а попереду на нього чекає довготривале лікування. 

Читайте також: Вербна неділя: чи дотримувалися обмежень у рівненських храмах