Ями на кожному кроці. І це в закладі, де реабілітацію проходять діти з інвалідністю чи не з усієї Рівненщини. Щоб проїхати територією з дитиною на інвалідному візку, здолати потрібно цілу смугу перешкод. Чому ж тоді пішохідну доріжку досі не ремонтують - дізнавалася Ольга Мосійчук.

Це відео з прогулянки територією Рівненського обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з інвалідністю. Зняла ці кадри рівнянка Дар'я, яка декілька років тому відвідувала цей заклад зі своїм сином. Відтоді, додає, тут нічого не змінилося.

Наразі тут щодня проходять реабілітацію більше 50 дітей. 12 перебувають у закладі цілодобово.

До слова, у березні цього року працівникам закладу представили нового керівника, який у 2019 році очолював Здолбунівський геріатричний пансіонат. Отримавши нову посаду, розпочав свою діяльність із облагородження території закладу.

Чому за 23 роки існування закладу пішохідні доріжки ніразу там не ремонтувалися, не розуміють і в обласній раді. Додають, з проханням виділити кошти на облагородження території, до них ніхто не звертався.

То ж батьки дітей, які проходять тут реабілітацію, сподіваються, що коштів у закладу вистачить та до наступного року пішохідні доріжки тут відремонтують. Тим паче що перші кроки тут робити уже розпочали.

Читайте також: Донорство крові під загрозою: про проблеми Рівненського обласного центру служби крові