В Україні рекорд смертей від коронавірусу за добу. 481 людина не змогла побороти недуг. На Рівненщині 10 людей померли. Серед них, чоловік, якому було 32 роки. Його у важкому стані привезли у Сарненську лікарню. Медики 9 годин рятували його, але не змогли. У пацієнта було повне ураження легень. Далі більше.

Швидка за швидкою. У Рівненську міську лікарню постійно привозять пацієнтів з коронавірусом.

Наразі у Рівненській міській лікарні перебуває 254 пацієнта з ковід. 11-ть у реанімації, на апаратах ШВЛ.

Лікарі кажуть, в останній місяць зросла смертність від ковіду. За минулу добу в області померли 10 людей. Серед них 32-річний чоловік. Його зняли з київської маршрутки. Пасажиру було дуже зле. Майже 10 годин рятували у Сарненській лікарні. Але не змогли.

Медики кажуть, недооцінювати вірус не варто. Швидко прогресує. Більш того, на Рівненщині пів сотні людей повторно захворіли ковідом.

Тому радять всім людям, і тим хто перехворів ковідом - носити маски, дотримуватись дистанції і по можливості провакцинуватись. Впевнені, ці правила - збережуть життя і здоров'я кожному. І водночас у медиків поменшає роботи. Зараз вони з останніх сил борються з хворобою. Кажуть, важко не лише фізично, а й морально. До слова, рідні хворих, які нині перебувають у міській лікарні Рівного, прикрасили вікна відділення. На паперових сердечках написали слова підтримки. Таким чином намагаються підбадьорити пацієнтів та медиків.

Читайте також: Здолбунівську лікарню перепрофілювали для лікування хворих на COVID-19