Побутова чорнуха чи психологічне насильство. Екс-дружина голови Рівненської обласної ради Сергія Кондрачука розповідає, що останній чинить на неї тиск. Сам очільник області каже - проти нього затіяли політичну війну, у якій постраждають його діти. У ситуації розбирався наш Павло Невесенко.

Це відео зняла екс-дружина голови Рівненської облради Сергія Кондрачука Оксана. Пізніше написала пост у фейсбуці, що останній проти неї чинить психологічне насильство. Пів року ці люди вже розлучені. Однак сімейні чвари у них продовжуються. Оксана розповідає, не хоче, аби колишній чоловік приходив до неї посеред ночі, адже переживає за свою безпеку та безпеку дітей.

Пізніше Оксана Кондрачук видалила пост у фейсбуці, адже не хотіла виносити усе на загал.

Сергій Кондрачук теж написав пост у фейсбуці, що саме на нього здійснює психологічний тиск колишня дружина. Пізніше теж видалив пост. Коментувати на камеру дану ситуацію відмовляється. А в телефонній розмові повідомив наступне.

За підтримкою Оксана Кондрачук звернулися до громадської організації "Ангели життя". Там розповідають, намагалися владнати сімейний конфлікт.

Психологи розповідають через конфлікти у сім'ях - найбільше страждають діти. Особливо у підлітковому віці, адже усі ситуації закарбовуються в пам'яті дітей на все життя.

На момент виходу сюжету в ефір обидві сторони конфлікту повидаляли пости про психологічне насильство зі своїхт сторінок у соцмережах.

Читайте також: У Рівному триває суд у справі законності обрання голови облради Сергія Кондрачука