Зійшов сніг, а з ним і асфальт. Ями та вибоїни вкрили весняні рівненські дороги. Автівки страждають, водії нервують, бо трапляються і аварії через величезні ями. Коли розпочнеться ремонт доріг в обласному центрі та які роботи вже ведуться, знають наші журналісти.

Сніжна зима позаду, однак у роботи у комунальників не поменшало. Стартує гаряча пора для дорожників міста. На ями та вибоїни на автошляхах Рівного нарікають водії.

Чи не найгірша ситуація на перехресті вулиць Дубенської та Макарова. Тут водії пригальмовують, повільно долаючи кратери у залишках асфальтного покриття.

Проблемною ця ділянка дороги є не перший рік, дорожники про це знають, однак точечно ремонтувати цей відрізок говорять нині недоцільно. Адже тут планують облаштувати кільце та провести капітальний ремонт.

Для повноцінного старту запланованого поточного ремонту доріг у місті сприяти повинна і погода.

Нині на основних магістральних вулицях міста, де їздить громадський транспорт та збільшений трафік автомобілів, тривають роботи по ліквідації аварійної ямковості. На проспекті Генерала Безручка бригада працівників міськшеу готує дорожнє полотно до асфальтування.

На ці роботи на міських дорогах передбачено до 300 тисяч гривень. Основна ж робота по ремонту автошляхів міста розпочнеться із настанням стійкого тепла та після проведення усіх тендерів. 

Читайте також: "Антонюк головний брехун міста", - у Дубні пікетували міську раду