На мітинг - у вихідний день. Кілька десятків людей прийшли пікетувати міську раду у Дубно. Причина - незадоволення владою міста, а саме очільником Василем Антонюком. Більше подробиць розповість Павло Невесенко.

Незадоволені діяльністю міського голови Дубна Василя Антонюка прийшли пікетувати міську раду. Хочуть, аби їх почули. Окрім земельних питань та діяльності влади у місті, протестувальники акцентують увагу на мості, що сполучає дві частини Дубна. Його закрили на ремонт у вересні минулого року. Здати в експлуатацію мали б до кінця 2020-го. Втім і нині там тривають роботи, тож місцевим доводиться стояти в заторах, аби переправитися через річку Ікву понтонним мостом, розкладеним поруч.

А волонтерка Тетяна Талаверта сьогодні прийшла з фото загиблого кіборга Петра Полицяка, який захищав Донецький аеропорт. Разом з громадою подавала прохання на присвоєння Петру звання героя України. Втім отримали відмову.

Серед кількох десятків мітингувальників прийшло і чимало молоді. Розповідають набридла діяльність міського голови, адже він не виконує обіцянки - як наслідок Дубно не розвивається.

До протестувальників Василь Антонюк не вийшов. Про своє ставлення до подібних мітингів нашій знімальній групі не розповів. Лише прокоментував про найбільш болюче питання для містян - міст через річку Іква, що сполучає дві частини Дубна.

У міській владі розповідають, міст здадуть в експлуатацію до літа цього року. Втім, дубенчани не вірять в такі обіцянки міського голови. Розповідають, чують подібні слова вже не одну каденцію очільника Дубна. Якщо ж їхні вимоги не будуть виконані, обіціють і надалі пікетувати міську раду, поки їх не почують.

Читайте також: З 1 квітня у лісах Рівненщини стартує "сезон тиші"