У 12 років рівнянці Олександрі Рибак поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз. Рівень ракових клітин у її крові був критичним – 98%. Півтора роки вона проходила лікування. Стан дівчини був настільки важким, що у неї почали відмовляти усі органи. Втім, за загадкових обставин за три дні дівчина одужала. Про свою життєву історію розповіла Яні Євтушок.

Рівнянка Олександра з дитинства займалася спортом та ніколи не скаржилася на своє здоров'я. Раптово у неї дуже почали боліти ребра і тиснути під грудьми. Дівчина розповіла про це мамі і вона одразу повела доньку до лікаря. Там же особливого значення цьому не надали та порадили намастити маззю. Однак, ефекту це лікування не дало, а дитині ставало все гірше і гірше.

Коли ж мама дівчинки отримала результати, побачила страшний діагноз - гострий лімфобластний лейкоз. Після чого, Сашу терміново поклали на лікування в обласну дитячу гематологію. Дівчинка стрімко почала втрачати вагу.

Лікування дівчини тривало півтора роки. З кожним днем її стан погіршувався і вже починали відмовляти усі органи. Та Олександра продовжувала боротися за життя. Ділиться днем, який назавжди залишився в її пам'яті.

Олександра переконана, що це ніщо інше, як зцілення від Бога. Адже рівно за три дні усі аналізи дівчини прибули в норму. Лікарі, рідні та близькі Саші були шоковані та не вірили, що таке можливо.

Минуло 9 років після завершення лікування Олександри Рибак. Дівчина вийшла заміж і народила сина. Окрім цього, працює майстром манікюру та неабияк обожнює готувати. Ділиться, після хвороби її життя стало ще кращим, аніж було до цього.

Олександра Рибак закликає усіх в кого діагностували таку хворобу, не опускати рук, а боротися. Адже рак - це не вирок. 

Читайте також: У рівненському ПДМ функціонує театр для особливих діток