Під міською радою Костополя зібрались обурені мешканці одного з районів міста. Люди, які живуть на околиці, не мають поруч ні магазину, ні аптеки, ні школи чи дитсадка. До того ж потерпають від підтоплень та жахливої дороги. Тому і залежать від громадського транспорту, який, до слова, у них відтепер не ходить. Вимагали від міської влади пояснень, чому їх кинули напризволяще. На місці події був наш Дмитро Тригубець.

Жахливі дороги, відсутність громадського транспорту та затоплені будинки змусили вийти обурених жителів віддаленого району Костополя під міську раду. Вимагали пояснень, чому на їхні проблеми влада постійно закриває очі.

Люди кажуть, їхні діти змушені понад 5 кілометрів іти до школи чи дитсадка, адже перевізник вирішив більше не виходити в рейси. А міська влада вже вкотре годує їх обіцянками. В той час, як будинки та цілі вулиці мікрорайону знаходяться під водою, а альтернативи, яка дозволила б дістатись міста, просто немає.

Обурені костопільчани кажуть, втомились самі упорядковувати власний район та просять хоч якоїсь допомоги влади. Кажуть, навіть газ провели самостійно, а тепер ще й змушені платити за власні ж труби.

Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: На Рівненщині четверо підлітків потрапили до лікарні через отруєння наркотиками