Інцидент трапився у селі Федорівка Гощанського району. Відомо, що неповнолітні вживали небезпечні для організму наркотики. Від прийому цих речовин вони втратили свідомість. Батьки молодиків одразу викликали швидку допомогу, яка згодом доставила їх у медзаклад. Чому хлопці вирішили "побавитися такими препаратами та хто їм їх продав, дізнавалися наші журналісти.

Вирішили "побавитись" наркотиками, а потрапили до реанімації. Четверо підлітків з села Федорівка, що на Рівненщині, прийняли особливо небезпечні наркотичні речовини. Від сильної дії препаратів вони втратили свідомість. Батьки, забивши на сполох почали телефонувати за номером 103. Швидка приїхала та госпіталізувала неповнолітніх, які прийшли до тями вже у палаті медзакладу.

Один з потерпілих спочатку перебував у комі, але на даний момент він вже у свідомості. Ще одного підлітка до лікарні батьки привезли самі. Вони здогадалися йому промити шлунок, тому його стан був кращим ніж у його однолітків. Але всі вони вживали одні і ті ж наркотики, це підтвердила експертиза.

У селі де проживають парубки, не всі люди хотіли спілкувалися з журналістами. Дехто говорив, що нічого не чув, інші казали, що не місцеві, але знайшлись і ті хто не побоявся розповісти про випадок, який сколихнув усе село.

Одна з сусідок, не знає де саме молодики придбали наркотики, але знає точно, що зараз це не проблема.

Жителі Федорівки, як один кажуть, що сім'ї потерпілих характеризуються з хорошої сторони, і для них цей випадок став шоком. У поліції вже почали з'ясовувати звідки могли взятися такі небезпечні наркотики.

Тож пошуки потенційного диллера розпочалися, можливо вони приведуть правоохоронців у сусідню область, де і навчається один з парубків. А поки потерпілі знаходяться у лікарні під пильним оком лікарів та батьків. Наразі загрози їхньому життю немає. Але є загроза для інших батьків, які не знають, чим займаються їхні діти у вільний час.

Читайте також: Киснева станція не справляється: у Рівненській міській лікарні складна ситуація з хворими на COVID-19