На адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області надійшло письмове звернення мешканки міста Рівне, в якому повідомлялось про куріння кальяну в одному із закладів ресторанного господарства міста Рівне.

На підставі звернення та погодження Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів про проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) було проведено позапланову перевірку зазначеного у зверненні закладу.

Факти, зазначені у зверненні, підтвердились. Перевіркою встановлено, що в даному закладі ресторанного господарства надаються послуги куріння кальяну. До суб’єкта господарювання застосовано штрафну санкцію, розмір якої визначено в статті 20 вищезазначеного Закону. Суб’єктом господарювання письмово повідомлено про припинення куріння в закладі ресторанного господарства.

Про випадки куріння в закладах ресторанного господарства, просять письмово повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за адресою: вул. Малорівненська, буд. 91, м. Рівне, 33025, або на електронну адресу:vetmed@rivneprod.gov.ua В заяві необхідно вказати назу суб’єкта господарювання, точну адресу здійснення господарської діяльності та долучити докази (розрахунковий документ, фото чи відео докази).

За інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Читайте також: У Рівному запрацювало нове та сучасне лабораторне обладнання