Фото ілюстративне
Вчора спеціалісти управління торгівлі провели обстеження та інформаційно-роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання об’єктів торгівлі з великим скупченням людей щодо дотримання карантинних вимог.

Загалом рейд провели у 544 торгових точках:

  • 32-х супермаркетах та гіпермаркетах, 18 торгових та торгово-розважальних центрах, понад 200 магазинах з продажу продовольчих та непродовольчих товарів (ТРЦ “Арена” на вул. Київській, ТРЦ “Чайка” на вул. Гагаріна, магазин “Гастроном Від і До” на вул. Київській, 77, магазин “Сільпо” на вул. Київській, магазин “Торба” на вул. Київській, магазин “Спар” на проспекті Миру, магазин “Новус” на вул. Гагаріна, магазин “Сільпо” на вул. Гагаріна);
  • 19 ринках міста (МПП “Моріон”, ТзОВ “Рівненський ринок”, Ринок “Сагайдачний”, Ринок “Північний”, Ринок друкованої продукції).
  • 125 об'єктах побуту та близько 150 закладах харчування.

Порушення були виявлені як серед працівників, так і відвідувачів (покупців) щодо носіння захисник масок та дотримання соціальної дистанції.

Робота щодо проведення обстежень та надання роз'яснювальної інформації суб'єктам господарювання об’єктів торгівлі перебуває на постійному контролі.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.

Читайте також: На Рівненщині ростуть ціни на продукти: що здорожчало найбільше?