Фото з мережі Instagram (tipove_rivne)
У соціальних мережах рівнянка розмістила допис про водія маршрутного таксі №38а.

Жінка написала, що приємно вражена поведінкою керманича, який пригощав цукерками дітей.

"Мала змогу їхати сьогодні маршруткою близько 14:10 - 14:20, що курсує за маршрутом 38а. Чесно кажучи, була приємно вражена поведінкою водія, що на даному маршруті. Своїх маленьких пасажирів він пригощав цукерками. Бачу на власні очі таке вперше, але неймовірно приємно здивована. Цей випадок показує, що в світі не стільки зла, як здається. Водій є прикладом того, що ми повинні пам'ятати про те, що є хороші моменти в нашому житті і як важливо їх цінувати", - йдеться у дописі пасажирки.

Водій маршрутного таксі №38а про якого написала жінка - Юрій. Чоловік понад 3 роки працює водієм громадського транспорту. Розповідає, що в той день пригостив цукерками дитину, яка плакала. Таким чином намагався заспокоїти. Про це інформує Рівненська міська рада.

"Мені приємно, що так позитивно відгукуються. Проте це не єдиний випадок. Звісно, щодня цукерками пригощати пасажирів не маю можливості, але коли є, то залюбки. Особливо - дітей, щоб покращити їм настрій", - розповів водій маршрутного таксі №38а Юрій.

В управлінні транспорту і зв'язку кажуть, читати хороші відгуки про водіїв чи перевізників приємно, оскільки зазвичай чимало скарг на їхню роботу.

Читайте також: В Обарові небезпечна тополя знеструмила 25 будинків