Хотіли пограбувати, але завадили грати. Напередодні невідомі намагалися проникнути в майстерню відомого дизайнера зі Здолбунова Фелікса Родіонова. Зловмисники уже зірвали замок з вхідних дверей, втім пройти в середину не змогли через встановлені металеві грати. Сам Фелікс Родіонов тиждень тому помер через рак легенів.

Потрапити в будинок, що знаходиться на перетині кількох вулиць у Здолбунові зловмисники хотіли серед білого дня. Однак сусіди нічого підозрілого не бачили.

Пограбувати майстерню Фелікса Родіонова, хотіли уже не перший раз. Чоловік упродовж 30 років шив одяг із шкіри та хутра. У містечку про відомого дизайнера знали усі. Тож зловмисники здогадувались, що буде, чим поживитися. Навіть пропри те, що ззовні сама хатина виглядає скромно.

Хоч здійснити крадіжку зловмисникам не вдалося, їх розшукують правоохоронці. Адже факт проникнення в приміщення поліцейські зафіксували.

Додамо, що місяць тому Феліксу Родіонову збирали кошти на операцію. Чоловік захворів на рак легенів. Потому він ще встиг відзначити свій 52-й день народження, подякувати у соціальній мережі фейсбук за привітання. І через декілька днів, 6 березня, помер. Рідні дизайнера ще не оговтавшись від втрати, сподіваються, що зловмисників, які нкамагалися проникнути в його майстерню - знайдуть.

Читайте також: У Рівному помер керівник танцювального ансамблю «Полісянка»