Суд задовольнив клопотання про відвід судді

 Справу АТОвця з Рівного Сергія Стрільця, якого судять за викрадення та катування, сина луганського фермера Володимира Куницького Олега, розглядатимуть спочатку. Таке рішення сьогодні ухвалили на засіданні Кремінського райсуду Луганської області. 

Нагадаємо, окрім самого Стрільця на лаві підсудних перебувають ще троє обвинувачених - Сергій Онищук, Іван Васюк та Олександр Горбачов. Справу почали роглядати ще у 2016 році. 

Сергія Стрільця обвинувачують у викраденні авто, перевищенні службових обов'язків та катуванні людини. Свою вину обвинувачені заперечують. 

На сьогоднішньому засіданні розглядалось клопотання обвинуваченого Онищука про відвід судді Ковальова, адже той, на думку захисника обвинуваченого, упереджено розглядає справу та на нього чиниться тиск з боку потерпілих. Суддя задовольнив клопотання, тож тепер справу розглядатимуть спочатку. 

Нагадаємо, Сергія Стрільця обвинувачують у катуванні та викраденні Олега Куницького, сина заможного фермера Володимира Куницького. Олега Куницького затримали на блокпосту 51-ої бригади у червні 2014 році. В його автомобілі знайшли зброю та стріляні гільзи. Стрілець супроводжував Куницького, аби передати розвідникам. 

 

Читайте також: Суд завершує розгляд справи Сергія Стрільця: що кажуть обвинувачені