Джерело: Рівненська міська рада
У соціальних мережах рівнянка написала подяку водієві маршрутного таксі за номером 43. Жінку приємно вразило привітне ставлення до пасажирів та добре серце водія.

"Водій не тільки доброзичливо запросив до салону, а ще й виглянув з маршрутки і запрошував всіх з посвідченнями", - написала рівнянка у дописі.

Керманич маршрутки, про якого писала рівнянка в соціальних мережах – Дмитро Соловйов. Чоловіку 42 роки, він працює водієм на цьому маршруті 4 місяці. Про це інформує пресслужба Рівненської міської ради на власній Фейсбук-сторінці.

"Я був проти, щоб мене фотографували, оскільки це ж моя робота. Нічого дивного в цьому не бачу. Я не виганяю пасажирів з посвідченнями, а радо їх зустрічаю. Особливо, коли морози, то ж не залишу їх на зупинці. Звісно, можу перевозити тільки на сидячих місцях, але так як напрям не популярний, то й людей тут не багато. Намагаюся підтримувати чистоту в салоні, вмикати українських пісень. Звісно, приємно, коли дякують, але це буває не часто. Зазвичай, тільки нарікають на водіїв", - розповів Дмитро Соловйов.

У профільному управлінні кажуть, приємно, коли є пасажири які дякують водіям навіть за дрібницю.

Читайте також: У Рівному може з’явитися соціальне таксі