Фото ілюстративне
У комунальному закладі «Рівненський обласний центр надання соціальних послуг» Рівненської обласної ради може з’явитися соціальне таксі. Для цього в закладі, який розташовується в Рівному по вул. Ж.Кюрі, планують реконструювати старі гаражі та облаштувати диспетчерську.

Користуватися послугами соціального таксі зможуть не лише підопічні Центру. Це також учасники АТО, громадяни, які постраждали у масових акціях громадського протесту під час Революції Гідності, члени родин загиблих під час згаданих подій, члени сімей загиблих учасників бойових дій, особи з інвалідністю, члени ветеранських організацій.

Про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Для того, щоб почати реалізацію цього проєкту, департамент розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації просить внести зміни до Обласної програми підтримки найбільш незахищених верств населення на 2018-2022 роки, збільшивши видатки на 1,6 млн. грн. на проведення реконструкції гаражних приміщень.

Крім того, заклад планує взяти участь в Обласному конкурсі проєктів з енергоефективності, щоби провести капітальний ремонт системи теплопостачання та встановити тепловий насос.

Дане питання проходить обговорення на постійних комісіях обласної ради.

Читайте також: Ремонт музичної школи у центрі Рівного зупинили: коли чекати на відновлення робіт?