Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті Рівнеради. Об’єкт незавершеного багатостраждального будівництва уже продали новому власнику. Що буде і чи буде на місці спортивно-оздоровчого комплексу, дізнавався наш Павло Невесенко.

Місцеві мешканці розповідають, спорткомплекс тут будують вже більше 20 років. Люди втомилися від недобуду.

Новий власник незавершеного будівництва фірма "Львів-інновацбуд", кінцевим бенефіціаром якої є екс-депутат Рівнеради Олександр Бабат. Ми намагалися зв'язатися з паном Бабатом, аби запитати, що він там планує збудувати. Втім на зв'язок з нами забудовник так і не вийшов. На території недобуду зустрічаємо охоронця. Розповідає про будівництво будинку замість спорткомплексу нічого не знає.

Натомість мешканці прилеглих будинків не проти,, аби на місці недобуду з'явився ще один багатоквартирний будинок.

Згідно проекту рішення який опублікували на сайті міськради фірма "Львів-інновацбуд", хоче взяти в оренду на 49 років землю для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку. Депутат Рівнеради Святослав Клічук погоджується, що на місці спорткомплекса, який збудований лише на 14%, можна було б звести житловий будинок. Втім, щодо оренди землі потенційним забудовником має сумніви.

Відповідний проект рішення має пройти через усі профільні комісії Рівнеради, а вже потому міські обранці на сесії, або ж дадуть в оренду земля для будівництва багатоквартирного будинку, або ж ні. Телеканал Рівне 1, інформуватиме глядачів про перебіг цієї історії.

Читайте також: Здати спорткомплекс на Макарова уже обіцяють у наступному році