Хоча ще у листопаді Віталій Коваль обіцяв, що об'єкт закінчать у 2021-му році

Спорткомплекс на вул. Макарова у Рівному планують здати у наступному році, хоча, як казав ще у листопаді минулого року голова Рівненської ОДА Віталій Коваль будівництво за дорученням президента мали б закінчити у цьому році. 

Як повідомив на брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, загальна кошторисна вартість об'єкта наразі складає 435 мільйонів гривень. Станом на сьогодні будівельна готовність об'єкта складає 40 %.

- Виконані роботи: збудовано триповерхову будівлю спортивного залу з покрівлею та скляними вітражами. За попередні роки вже було спрямовано 240 мільйонів гривень, об'єкт включений до ДФРР, - сказав Сергій Подолін. 

За його словами, у 2021 році на будівництво отримають додаткове фінансування у розмірі 49 мільйнів з державного бюджету, крім того передбачено фінансування з обласного бюджету та місцевих бюджтів на 5, 5 мільйнів гривень: "Тобто можна вже ствердно сказати, що 55 мільйонів гарантовано буде освоєно по виконанню робіт. Залишкова вартість об'єкта станом на 1 березня становить 195 мільйонів гривень. Реальний орієнтований термін здачі об'єкта це 2022 рік", - додав Сергій Подолін. 

Читайте також: У Рівному на місці недобудованого спорткомплексу може з`явитися багатоповерхівка