Гру вирішили не продовжувати

Товариський матч рівненського "Вереса" та казахстанськог "Окжетпеса" перервали на 29-ій хвилині через масове бійку між футболістами. Після того, як пристрасті вляглися, було вирішено не продовжувати гру повідомляє інформаційна служба НК "Верес" 

25 лютого 2021 року, Белек, Туреччина

"Верес": Когут - Солдат, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський, Панасенко, Полюлях, Пасіч, Шестаков, Гегедош.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Гол: Шестаков (18).

Матч проти казахстанського "Окжетпеса" став для рівнян заключним, дев'ятим спарингом на турецькому зборі. Команда Юрія Вірта яскраво розпочала гру, одразу заволодівши ігровою ініціативою. Напівмоменти мали Геннадій Пасіч і Роберт Гегедош. Обидва, втім, не зуміли завдати вирішального удару з вигідних позицій.

Замість забити - "Верес" пропустив. Богдан Когут помилився, опинившись під пресингом і нападник казахстанського клубу відправив м'яча у порожні ворота.

За декілька хвилин зазвичай надійний Богдан Когут помилився вдруге, втративши м'яча далеко за межами штрафного майданчика. Цього разу голкіпера підстрахував Роман Гончаренко.

Вже в наступній атаці "Верес" відігрався. Михайло Шестаков сам завершив власний слаломний прохід лівим флангом - 1:1.

Виводити рівнян вперед у рахунку міг Дмитро Махнєв. Його удар головою прийшовся зовсім трохи над воротами.

А на 29-й хвилині стався епізод, який призвів до передчасного завершення гри. Дмитро Нємчанінов, якого суперники раніше неодноразово провокували на грубощі, зіграв у підкаті. Не зовсім чистому. І отримав удар кулаком у відповідь від іншого гравця команди суперника. На полі зав'язалася масова бійка. Проте вже після того, як пристрасті заспокоїлися, матч вирішили не продовжувати. 

 Читайте також: Чи переїде "Верес" у Здолбунів: які умови та перспективи