Клуб уже зараз готовий переїжджати у Здолбунів

 Рівненський "Верес" розглядає можливість будівництва тренувальної бази у Здолбунові. Наразі між керівництвом клубу та міською владою Здолбунова ведуться перемовини. 

Так, минулого тижня міський голова Здолбунова Владислав Сухляк повідомив, що міська влада готова надати клубу в оренду ділянку, де нині знаходиться поле "Колос". У майбутньому "Верес" має облаштувати поряд ще одне поле зі штучним покриттям, де зможуть також займатися вихованці місцевої ДЮСШ, 

Крім того обговорили можливість потрапляння вихованців здолбунівської ДЮСШ у склад юнацької команди "Верес-U-19". А в перспективі і підписання контракту з головною командою.

Як повідомили у "Вересі", вони зацікавлені уже зараз перебазуватися у Здолбунів. 

- "Верес" має вдосконалити та реконструювати поле, яке надається під оренду, разом з міською радою. Також має облаштувати нове поле зі штучним покриттям та побудувати базу. Плануємо це робити за власний кошт, - передав слова гендиректора клубу Антона Назарука директор "Вереса" з маркетингу Андрій Крупенко. 

За його словами на початку березня має бути готовий відповідний архітектурний проект, після чого питання має бути винесене на сесію міської ради. 

Нагадаємо, раніше мова йшла про те, щоб під тренувальну базу "Вересу" виділити земельну ділянку на вул. Волинської Дивізії у Рівному. Проте депутати так і не змогли винести питання про виділення земельної ділянки клубу на сесію міськради. 

Читайте також: "Верес" з розгромним рахунком обіграв "Алай"