Відтак, це підвищить ефективність роботи працівників, кажуть у міській раді. У ході такого злиття буде оптимізовано штатний розпис. Виділили і 43 штатні одиниці. Які проблемні питання вирішить утворення департаменту та хто його очолить - дізнавалась Яна Євтушок.

У Рівному з'явиться департамент інфраструктури та благоустрою. Створять його шляхом злиття двох управлінь транспорту і зв'язку та житлово-комунального господарства. Про це сьогодні, 24 лютого, під час прес-брифінгу розповів заступник міського голови Рівного Володимир Дяк.

Крім того, інтеграція двох управлінь дасть можливість комплексно координувати роботу інфраструктурних проектів. Мова йде про придбання комунальної техніки. А саме тролейбусів, автобусів та сміттєвозів.

Нагадаємо, нещодавно у Рівному відсторонили від роботи начальника міського управління ЖКГ Володимира Пилипчука. Відповідне розпорядження напередодні підписав міський голова. Нині проводиться службове розслідування з приводу перевищення ним службових повноважень. Проте у чому саме підозрюють Володимира Пилипчука заступник міського голови не коментує.

Не знає поки Володимир Дяк і хто очолить новий департамент. Експерти прогнозують що це буде черговий чиновник наближений до одного з відомих рівненських забудовників. Не на камеру кажуть - саме цьому забудовнику нібито віддали контроль за усієї житлово-комунальною сферою Рівного.

Читайте також: Понад три сотні людей вийшли на мітинг в підтримку активіста Стерненка у Рівному