Усе через землю під зведення гаражів. Хочуть її отримати безкоштовно, по закону. Міська рада таку ініціативу спочатку схвалила. Щоправда, потім відхилила. Відтак, зарезервувала її для інших людей. До слова, непорозуміння між владою та мешканцями тривають вже 6 рік. В чому причина - розбиралась наша Яна Євтушок.

Це місто Здолбунів. Тут мешканці багатоповерхівки жаліються, бо не мають, де паркувати свої автівки.

Ще 6 років тому люди хотіли отримати безкоштовну ділянку під зведення гаражів. Міська рада таку ініціативу схвалила. А сам голова порадив людям створити власний кооператив. Мешканці так і вчинили. Втім, з часом мерія таке рішення скасовує, а людям - відмовляє.

Опісля, на черговій сесії міської ради приймають рішення, що ця земля зарезервована для надання місць інвалідам із захворюванням опорно-рухового апарату. Крім того для тих, які мають авто із ручним керуванням. Щоправда, як зазначив міський голова Здолбунова таких людей - немає.

То кому ж зарезервована дана земля - поки невідомо. До слова, на минулому засіданні депутати це питання не розглядали, а вирішили перенести на наступну сесію. Бо нова каденція ще не в курсі всіх обставин.

Здолбунівчани певні, місцева влада вводить всіх в оману та має свої плани щодо цих земель.

Так чи інакше, наступна сесія має відбутися 5 березня. В мерії кажуть, детально розглянуть це питання. Ми слідкуватимемо за розвитком подій та повідомимо про подробиці згодом.

Читайте також: У Рівному з недобросовісними перевізниками розриватимуть договори