Сніговий колапс, пікет торговців та сесія міськради. Тиждень у Рівному виявився багатим на важливі соціальні події. Наш Павло Невесенко зробив огляд усіх перепитій, які відбулися у місті. Зібрав яскраві моменти та далі покаже їх у пікантному стилі.

Такі слова у листопаді 2020 сказав тоді ще міський голова Рівного Володимир Хомко. Вочевидь тоді екс-очільник міста жартував і ми не впевнені чи нині радіє снігу тепер вже депутат Рівнеради. Втім останні 5 днів Рівне завалило снігом у прямому сенсі цього слова. Місто охопив сніговий колапс - у місті були величезні затори, а громадський транспорт з заметілі визволяли не лише комунальники і пересічні рівняни, а й важка артилерія - поліцейський БТР.

У соцмережах рівняни постійно нарікали, що вулиці у Рівному практично не чистять. Чи не найбільше нарікали водіії машин та громадського транспорту - вони не приховували емоцій.

Втім, не усі бідкалися на ситуацію на дорогах.

Мабуть ситуація з негодою у місті справді була критичною, адже міський голова Рівного Олександр Третяк закликав містян не бути байдужими та брати лопати і допомагати розчищати місто від снігу.

Про сніговий колапс і бездіяльність влади на сесії міськради говорила і депутатка Рівненської районної ради Олена поліщук, яка доречі у минулому була моделю і приймала участь у конкурсі краси перлина Рівного.

Від Олени Поліщук дісталось усім: і депутатам і Віктору Шакирзяну і Олександру Третяку. Депутатка не с купилась на слова.

Виступ Олени Поліщук встигли охрестити театральним перфоменсом. Його оцінив і міський голова Рівного Олександр Третяк. Зауважив, що навіть заслужений артист України, директор Рівненського драмтеатру Володимир Петрів, мабуть не зміг би проявити такі акторські здібності.

А ще цього тижня торговці з вулиць Шевченка, Сагайдачного та Пересопницька прийшли пікетувати міськраду. Вимагали продовжити їм оренду на рік та хотіли аудієнції з Олександром Третяком.

Ось так минув тиждень у Рівному. Уся Редакція телеканалу Рівне 1 бажає Вам гарних вихідних та лише позитивних емоцій у житті.

Читайте також: На Рівненщині очікується погіршення погодних умов