Ожеледь та снігові замети. Зокрема, в обласному центрі ситуація наразі не краща. Навіть, після прибирання деякі вулиці є важкодоступними для водіїв. В основному, чистили тільки центральну частину міста, а околиці так і залишились засніженими. Яна Євтушок продовжить.

У Рівному за останні кілька днів випало до 30 сантиметрів снігу. Всі відповідні комунальні служби працюють в цілодобовому режимі. Більшість тутешніх лишаються небайдужими та долучаються до прибирання вулиць. Рівнянин Микола, попри свій поважний вік, не може бути осторонь і також розчищає засипані території.

Мешканці сусідніх сіл нарікають на роботу комунальників. Кажуть, у них за містом усе почищено, однак в обласному центрі ситуація гірша. Відтак, подекуди люди пересуваються проїжджими шляхами, вкрай звуженими через замети.

Наболіле не приховує і пані Олена. Жінка ледь пересувається засніженим тротуаром.

До слова, територією Рівненщини до кінця цього тижня пройдуть кілька циклонів, які ще принесуть з собою значні опади у вигляді снігу та хуртовини.

Синоптики додають, подібна зима не є аномальною для нашого регіону. Рекордів щодо температури та кількості опадів область не побила. Так чи інакше, критикувати засніжені вулиці охочих вистачає. Щоправда, не всі долучаються до їх прибирання.

Читайте також: На Рівненщині знову оголосили штормове попередження