Вихідними Рівненщину накрив снігопад. Комунальники звітують - дороги проїзні, водії не такі оптимістичні. Задоволені не всі. Нарікають на роботу дорожніх служб. Ілля Томашевський з подробицями.

Негода пройшла, а наслідки лишилися. Цими вихідними область накрили снігопади. У зв'язку з чим на дорогах Рівненщини трапилося чимало аварій. Покращити ситуацію на державних шляхах, і до цього моменту намагаються у службі автомобільних доріг.

Що ж до ситуації у Рівному, в управлінні житлово-комунального господарства повідомили, що на разі усі вулиці є проїзними. Аби приборкати стихію, на вулицях міста працювала уся техніка. Втім, не обійшлося і без зауважень. Поблизу прибудинкових територій, які обслуговують ОСББ та управлінські компанії, не вчасно виконувалися роботи. З пішохідною зоною є проблеми і комунальників, через несправну техніку.

Дізнатися про стан доріг ми спробували безпосередньо у користувачів. Проте, думки водіїв різняться.

Подібне, а можливо й масштабніше, погіршення погодних умов очікують в середині тижня. Очікується ожеледиця. А вже ближче до вихідних передбачається аномальний інтенсивний снігопад.

Читайте також: "Ситуація вкрай не подобається": Третяк розкритикував роботу комунальників з розчистки від снігу