Міський голова поскаржився на застарілу техніку та кадрові прогалини

Міський голова Рівного Олександр Третяк залишився незадоволений роботою комунальних служб на вихідні. Зокрема зазначив, що під час оголошення штормового попередження особисто об'їжджав місто та моніторив роботу комунальників. Про це він заявив сьогодні під час ефіру н асвоїй сторінці у Фейсбук. 

- Одразу скажу: мені ситуація вкрай не подобається. І я не задоволений роботою наших рівненських служб, відповідно приймаємо зараз рішення - як ми можемо далі покращувати роботу комунальних служб, - заявив Олександр Третяк. 

За його словами, наразі на цілодобовому режимі перебуває 19 одиниц техніки: Але та техніка, яка дісталась нам у спадок, є застарілою та не справляється з тими завданнями, які покладаються наразі на рівненське ШЕУ. Крім того виявлено ряд прогалин у кадрових питаннях саме щодо підходу очистки вулиць, - поскаржився міський голова. 

- Ключові зони, а це Басівкутський підйом, Золотіївські мости, вулиця Міцкевича були під контролем, щоб не було слизьких ділянок та автомобілі могли підніматись під гірку, - додав він. 

Читайте також: Безпечне місто: у Рівному встановлять ще кілька сотень камер спостереження