20 пасажирів автобуса у Млинівському районі потрапили у снігову пастку. Люди кажуть, все через нерозчищену дорогу. Подібна ситуація сталася і в Зарічному. Хоча напередодні, працівники Служби автомобільних доріг розчищали усі переметені автошляхи в області. Про ситуацію на дорогах далі.

Автобуси та легкові автомобілі знову опинилися у сніговій пастці. Лише 29 січня рятувальникам доводилося надавати допомогу у двох районах Рівненської області.

До слова в автобусі на той момент перебувало 20 пасажирів. Втім своє невдоволення роботою дорожніх служб люди висловлювали в соціальних мережах. Особливо обурювалися люди в Зарічному на бездіяльність місцевої влади.

Втім дехто таки з розумінням поставився до роботи відповідних служб.

Як звітуюють у службі автомобільних доріг області напередодні снігоочисна техніка активно працювала на дорогах Рівненщини. Основні сили спрямували на автошляхи державного значення.

Додає, погіршення погодніх умов спостерігатиметься і найближчі дві доби. Тому просять утриматися автомобілістів від далеких поїздок. Аби в снігових заметах не чекати приїзду рятувальників.

Читайте також: Нові правила для колекторів в Україні: не будуть телефонувати вночі і не будуть погрожувати