У центрі Рівного почали зносити незаконну прибудову. Знаходиться вона на вулиці Соборній 16. Там облаштовувати навіс, схожий на літню терасу. У міській раді заявили, що будівництво незаконне. Тому попросили власника, демонтувати споруду. Той ніби погодився, але особливо не поспішав. На допомогу йому прийшли комунальники.

Зносити чи не зносити. Після кількагодинних перемовин, робота все ж розпочалася. Спочатку неохоче (кадр 7653), а згодом більш активніше (кадр 7682).

Демонтувати розпочате будівництво власнику закладу сказали ще 12 січня. Втім той розпорядження міського голови Рівного Олександра Третяка проігнорував. Через що зранку уже 21 січня працівники управління житлово-комунального господарства були готові приступити до демонтажу.

Якщо ж роботи припиняться, зазначають в управлінні ЖКГ, їх працівники доведуть справу до кінця. І чекати довелося недовго. Приїхавши на місце будівництва о 15 годині, за роботою ми застали працівників міськшеу. Ті за огороджувальною стрічкою з допомогою підйомних кранів та під наглядом правоохоронців демонтовували споруду.

Сам же власник будівництва, спілкуватися з журналістами не захотів і сховався за зачиненими дверима закладу.

Додамо, що дозвільних документів на проведення будівельних робіт, власнику закладу ніхто не надавав.

До 22 січня левову частину демонтажу мають закінчити. Принаймні у цьому запевнив міський голова. Цікаво чи буде Олександр Третяк такий же пильний та критичний і до інших незаконних забудов міста? Особливо тих, до яких мають відношення міські обранці!

Читайте також: Територіальні центри із надання соцпослуг підпорядковуватимуться ТГ Рівненщини