Ще трохи і після оголошення вироку може вийти на свободу. Нагадаємо, у лютому 2017 року рівнянка Тетяна Літвінова вбила свого чоловіка Сергія, у чому сама й зізналася. Після цього сховала труп та втекла до Єгипту. До слова, строк запобіжного заходу має закінчитися 17 січня цього року. Чи вийде підсудна на волю - знає наша Яна Євтушок.

Четвертий рік перебуває у слідчому ізоляторі Рівного Тетяна Літвінова, яку звинувачують вбивстві свого чоловіка – перукаря-стиліста Сергія Літвінова. Нагадаємо, після вбивства жінку оголосили у міжнародний розшук. А за кілька місяців знайшли в Каїрі та повернули в Україну в кайданках.

За три наступних роки жінка умудрилася двічі народити, перебуваючи у слідчому ізоляторі. Сьогодні, 15 січня відбулося чергове засідання для обрання запобіжного заходу. Прокурор виніс чергове клопотання.

Адвокат Літвінової це заперечила з процесуальних підстав. Оскільки дане клопотання про продовження строку тримання під вартою було подано до суду лише сьогодні

Один з членів суддівської колегії Рівненського міськсуду захворів. Враховуючи те, що справу розглядав інший суддя, підсудній обрали запобіжний захід у вигляд тримання під вартою на строк 60 діб.

Наразі невідомо, коли Тетяна Літвінова почує вирок. Адже такий злочин карається від 7 до 15 років ув’язнення. Якщо рахувати за «законом Савченко», то уже близько шести років терміну вона відсиділа.

Читайте також: Двоє підозрюваних у катуванні жінки в Рівному не з'явилися до зали суду