Електрощитова та водомірний вузол у приватній власності. Через це мешканці будинку, що на вулиці Відінська 39 б, не можуть туди дістатися. Теперішній їхній власник хоче отримувати, за користування технічними приміщеннями, орендну плату. Мешканці ж будинку, кажуть, мають право безоплатно туди діставатися. Ба-більше, навіть готові доводити свою правоту на вулицях міста. Деталі у наступному сюжеті.

Ще у 2007 році нежитлові приміщення перебували на балансі забудовника. Згодом той взяв у банку кредит та не погасив його. За що банк приміщення конфіскував, а опісля продав на прилюдних торгах.

Володимир Процюк показує, що на законних підставах є власником приміщень. Натомість мешканці будинку стоять на своєму і проти платити кошти за те, що і так, кажуть, належить до їхньої власності.

А напередодні у мешканців будинку розпочалися проблеми з водою. Якщо на перших поверхах вода в кранах ще є, то на останніх - не завжди.

У звязку із цим мешканці будинку написали колективну заяву у міську раду. Адже спільну мову із новим власником вони не можуть знайти уже близько року.

В управлінні ЖКГ кажуть, будинок ще з самого початку не перебував у комунальній власності міста. Тому єдиний вихід - домовлятися мешканцям будинку з новим власником технічних приміщень. Або ж відстоювати своє право через суд.

Якщо у міській раді на заяву мешканців будинку Відінська 39-б не відреагують, останні перекриють автомобільний рух між будинками 41 та 48. Акція запланована на 17 січня з 14 до 16 години. 

Читайте також: У центрі Рівного продавці ринків самовільно створюють сміттєзвалище