У Рівному на автовокзалі з тролейбуса вигнали 90-річного дідуся, тому що від нього ніби-то смерділо. Напередодні, така інформація з'явилася у соціальній мережі "Інстаграм". Люди, які були у салоні, відмовилися сидіти біля чоловіка, тому що від нього йшов неприємний запах. Тролейбус поїхав, а пенсіонера висадили. Чому так сталося, з'ясовував Юрій Чорнобривець.

Вийдіть з тролейбуса, бо від вас смердить. Саме такими словами, кондуктор 11-го тролейбусного маршруту, вигнала чоловіка на вулицю. Останній просив не брати гріх на душу і сказав, що йому 90 років. Так, про цю подію розповідають у одній із спільнот інстаграму. Зі слів очевидців, літній чоловік на вигляд був брудний, бідно вдягнений та мав неприємний запах. Тому люди відмовилися сидіти поруч і просто встали та відійшли, але в період карантину перевозити стоячих пасажирів забороняється. Кондуктор прийняла рішення вигнати чоловіка, щоб тролейбус зміг продовжити рух. В свою чергу, люди прокоментували свою думку під цим дописом у інстаграмі.

Ми також поцікавилися думкою рівнян на вулицях нашого міста.

У комунальному підприємстві "Рівнеелектроавтотранс" кажуть, що такий випадок дійсно був. Тільки чоловіку, якого буцімто вигнали з тролейбуса зовсім не 90 років і люди злякалися не його вигляду, а його крику.

Додає, що чоловік, якого виганяли пасажири, покричав на людей одну хвилину, а згодом спокійно вийшов з тролейбусу. Принаймні, так каже водій і кондуктор, які працювали того вечора. 

Читайте також: У центрі Рівного продавці ринків самовільно створюють сміттєзвалище