У центрі Рівного знову будують незаконно. Принаймні за версією міської влади. На вулиці Соборній облаштовують навіс. Побачити як захопили міську землю на власні очі приїхав і новообраний очільник Рівного. Тож чи припиниться будівництво у центрі після такого візиту далі у сюжеті.

Розгорнули нелегальне будівництво "під боком" міської ради. На центральній вулиці міста почали облаштовувати навіс, який подібний для літньої тераси. Підходимо до робітників, які тут працюють.

Так зване начальство не захотіло з нами розмовляти та зачинило свої двері перед знімальною групою.

Дізнатися, що за будівництво намагався і міський голова. За інформацією ЗМІ Олександр Третяк ще вчора на цьому місці провів виїздну нараду та заборонив проведення самовільного будівництва. Проте, як тільки чиновники поїхали, будівельна бригада продовжила роботи. Тому мер сьогодні прийшов вдруге.

За словами міських чиновників хаотична забудова міста є однією із основних проблем, які потрібно вирішувати. Через уже звичну бездіяльність влади, замовники на даній ділянці не звернулися за жодним із дозволів, у відповідні управління.

За словами працівників, вони не знають, хто є замовником робіт. Їм лише повідомили, що потрібно його збудувати. Міський голова та заступники детально вивчили питання. Кажуть, що вказаний навіс мають демонтувати, як покарання за нелегальне будівництво.

За результатами розгляду листа Держгеокадастру, міські чиновники прийматимуть відповідні рішення. Проте чи зможуть ці рішення як і інспекція міського голови зупинити принаймні цю незаконну забудову стане відомо вже зовсім скоро.

Читайте також: У Рівному з`явиться вісім нових вулиць