Лікувально-профілактичний заклад "Острозька обласна психіатрична лікарня" наразі отримує фінансування з НСЗУ по чотирьох пакетах надання медичної допомоги.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я області Олег Вівсяник.

Нестача коштів виникла внаслідок того, що вчасно не провели відповідність щодо штатної чисельності медичних працівників та ліжкового фонду, що і призвело до затримки заробітньої плати та недорахування у межах того, що виділено НСЗУ, – зазначив Олег Вівсяник.

Також посадовець додав, що цього року з НСЗУ у медзакладі очікують дофінансування розміром 4,7 мільйона гривень. На думку Олега Вівсяника, це дасть можливість частково забезпечити покриття заробітньої плати медичним працівникам в розрахунку, який надало керівництво закладу.

Прийнято рішення відправити комісію медичних працівників до лікувально-профілактичного закладу, яка дасть можливість вивичити питання нарахування заробітньої плати, – наголосив Олег Вівсяник.

Читайте також: Медпрацівники Острозької обласної психіатричної лікарні вийшли на протест, бо 2 місяці не отримували зарплату