Проєкт "Привези друга додому" анонсували 26 листопада волонтери здолбунівського притулку "Надія на дім" і представники однієї зі служб таксі. Впродовж грудня вони пропонують рівнянам, які заберуть безпритульну тварину, безкоштовну доставку зі Здолбунова до Рівного.

Обирати собаку чи котика можна у притулку "Надія на дім", що діє в Здолбунові. Усі тварини, яких віддаватимуть в сім'ї – щеплені, – зазначила волонтерка Юлія Кухар.

"Якщо буде на таку пропозицію попит, то запланований протягом місяця проєкт продовжать", – додала координаторка проєкту "Привези друга додому" Людмила Осипчук.

Наразі у притулку – близько 150-ти тварин.

"Ви їдете туди і обираєте собі друга, там дійсно великий вибір. Хто вам приглянувся, звертаєтеся до волонтера притулку, який знає, як викликати машину, треба буде зачекати кілька хвилин. Ви сідаєте з новим другом, кажете адресу і їдете додому в комфорті й теплі. Безкоштовно", – каже Людмила Осипчук.

Зокрема, волонтерка притулку Юлія Кухар зазначила, що віддають людям лише вакцинованих тваринок, які пройшли певний карантинний період у притулку, а тому можна не хвилюватись за здоров'я вашого майбутнього домашнього улюбленця.

За матеріалами: Суспільне

Читайте також: Фото Острозького замку перемогло на міжнародному фотоконкурсі