Віктор Шакирзян та політична партія “Рівне Разом” вирішили провести опитування громадської думки щодо перших 5-ти ініціатив, які кандидат на посаду міського голови пропонує ухвалити для покращення соціально-економічної ситуації у Рівному.

Голова політичної партії “Рівне Разом” пропонує п’ять першочергових ініціатив, серед яких:

  • запровадити мораторій на хаотичну забудову міста;
  • гарантувати підприємцям право на працю в умовах карантинних обмежень;
  • забезпечити медичні заклади міста достньою кількістю кисню та засобів індивідуального захисту;
  • забезпечити зниження вартості комунальних тарифів;
  • забезпечити безкоштовний проїзд для пенсіонерів у громадському транспорті в умовах карантину.

Опитування громадської думки проводять волонтери політичної партії “Рівне Разом”, які, окрім моніторингу ставлення рівнян до запропонованих ініціатив, пояснюють респондентам їхню суть та та безпосередні рішення, які допоможуть їх реалізувати.

Віктор Шакирзян вважає, що у ситуації, яка наразі складається у місті та країні, влада повинна діяти швидко та ефективно, а її рішення - забезпечувати реальні зміни, які кожен рівнянин зможе відчути на собі.

Також кандидат на посаду міського голови зазначає, що залучення громадян до процесу обговорення рішень міської влади - це невід'ємна складова демократії. Тому планує, у разі перемоги у другому турі, запровадити щомісячний моніторинг настроїв мешканців міста щодо соціально-економічної ситуації та проблем, які хвилюють містян. Аби рішення, які ухвалює міська влада, відповідали інтересам та потребам мешканців.

Взяти участь у опитуванні можна в інформаційних наметах кандидата на посаду міського голови Віктора Шакирзяна. Окрім озвучених питань, у разі потреби, в анкеті можна залишити дані для зворотнього зв'язку.

Читайте також: У Гурбах збудують новий православний храм за сприяння Віктора Шакирзяна