Невдовзі у Рівному з’явиться нова вулиця під назвою Каштанова. Вона буде з’єднувати Студентську та Чорновола. Тут збудували дорогу з просторими тротуарами та велодоріжками. Якою вона буде, дивіться у сюжеті далі.

Польова стежка та чагарники. Раніше саме такий вигляд був у цьому місці пригадує пані Світлана яка живе поруч. Жінка каже, цим шляхом ходить чи не щодня. Зараз покриття має зовсім інший вигляд.

Передбачена тут і зупинка транспорту, адже згодом цією дорогою курсуватимуть маршрутки. Є тут і зручні з’їзди для людей, які користуються візками.

Саме так виглядатиме нова вулиця під назвою Каштанова. Вона з’єднуватиме Студентську та Чорновола. Тут збудували дорогу з просторими тротуарами та велодоріжками. Для будівництва дороги не витратили жодної гривні з місцевого бюджету. А головна мета розвантажити сусідню вулицю, яка в години пік стає осередком заторів і дорожньо-транспортних пригод.

Роботи вже на завершальному етапі. Впродовж найближчого тижня тут встановлять усі необхідні дорожні знаки. І вже скоро рівняни зможуть випробувати нове покриття.

Читайте також: У Гурбах збудують новий православний храм за сприяння Віктора Шакирзяна