Без дороги майже 30 років. Шлях, в 5-ти кілометрах від обласного центру, не ремонтувався десятиліттями і дійшов критичної межі. Місцеві жителі скаржаться, що дорога, особливо небезпечна для маршруток, таксі та навіть медичної допомоги. Люди, зібралися, аби обговорити подальшу долю цього шляху та вирішити, що робити. Присутніми на віче були і наші журналісти.

 Їхати можна, але важко. Жителі села Городище обурені жахливою дорогою, яка проходить у їхньому населеному пункті. Кажуть, що за десятки років, тут, не зробили і кілометра дороги, тому вимушені витрачати чимало часу, щоб проїхати цю ділянку. Люди зібралися, аби написати колктивне звернення до голови Рівненської ОДА, посприяти капітальному ремонту автодороги.

Місцеві просять зробити хоча б ямковий ремонт 2-ох кілометрового відрізку від об'їздної до села Городище. Через проблемну ділянку тут не може проїхати карета швидкої допомоги, таксисти відмовляються брати замовлення, а дві маршрутки взагалі зламалися.

Серед присутніх, які прийшли вирішувати проблему, був і Городищенський голова. Каже, що громадську ініціативу підтримує, але власними силами вони не зможуть вирішити проблему. Більше того, проєкт цієї дороги вже зроблений, але досі не розглянений в управлінні капітального будівництва.

Селещний голова додає, що намагаються зробити ремонт ще з 2006 року, але щоразу ремонт переносять на наступний рік. У Рівненській ОДА зазначають, що цю ділянку передали до укравтодору, де розглядатимуть її подальший ремонт.

Додамо, що загальна кошторисна вартість на будівництво дороги поки не відома. Місцеві жителі сподіваються, що їх скоро почують і найближчим часом вони таки зможуть безпроблемно дістатися домівки.

Читайте також: Шкільних олімпіад на Рівненщині цього року не буде