На Рівненщині відбулося свято футболу. У Березному на стадіоні "Колос" у фінальному поєдинку за кубок області зустрілися дві команди: ФК "Одек" Оржів та ФК Зарічне. За 90 хвилин команди забили 7 голів та показали вболівальникам феєричну гру. Кому вдалося отримати перемогу та кубок розповість Ілля Томашевський.

У Березному нагородили володаря Кубка Рівне нської області з футболу. У фіналі за трофей боролися минулорічний і багаторазовий володар цього трофею клуб "ОДЕК" Оржів та учасник другої ліги клуб "Зарічне", який уперше у своїй історії дійшов до фіналу кубку.

Обидві команди жваво розпочали гру та встигли обмінятися небезпечними ударами. В одній з таких атак на 6 хвилині матчу "Одек" відкрив рахунок. Наступні 30 хвилин першого тайму, фіналісти намагалися реалізувати всі свої гольові моменти та все безрезультатно. Вже наприкінці тайму Одек "дотиснув" суперника та подвоїв свою ініціативу. Після чого "Зарічне" таки змогли забити гол до перерви.

Насичений перший тайм обіцяв гарячого продовження. Втім, підопічні Олега Шандрука зламали суперника після швидкого гола на початку другого тайму. Після чого оржівці відчули смак та забили ще три м'ячі у ворота "Зарічне".

1:6 Одек феєрично перемагає ФК "Зарічне" та здобуває кубок Рівне нської області 2020 року. Варто зазначити, що для оржівського клубу це вже дванадцятий трофей.

Читайте також: Відомий блогер родом з Рівного став гравцем "Вереса"