Джерело: РНК Верес
Черговим новачком "Вереса" став тридцятитрирічний блогер, вихованець ДЮСШ "Верес" - Дмитро Поворознюк.

Про це повідомив сам Дмитро на власній фейсбук-сторінці.

За словами рівнянина Поворознюка, було мінімум три причини такого кроку: соціальна, спортивна й медійна.

Чоловік поділився власними планами та мріями. Зазначив, що хоче, аби місцева футбольна команда показала усю свою міць, професіоналізм та стала "двигуном народу".

"Я сам із Рівного, це моє рідне місто і тут живуть мої батьки. Рівне - один із тих обласних центрів, які мало з чим асоціюються у людей (окрім бурштину). Після перегляду серіалу Нетфлікс "Сандерленд. Поки не помру" я ще краще зрозумів - футбольна команда може стати для міста і людей центром багатьох процесів. Футбол об'єднує, дозволяє перемогти самотність і дає віру. Через футбол можна робити багато хороших справ. На прикладі "Вереса" хочеться показати, що футбольна команда з невеликого міста може стати двигуном народу".

Зокрема, Дмитро Поворознюк повідомив, що на власному ютуб-каналі "ТРЕНДЕЦЬ" будуть виходити випуски про життя футбольної команди 1 Ліги - таке собі "реаліті" з усіма проблемами та перемогами.

"Це найбільший виклик для мене особисто. Я вихованець СДЮШ Рівного. Одразу скажу - немає ніяких гарантій, що я зіграю на "Верес" в офіційному матчі. Ми одразу домовилися - я тренуюся з командою, готую себе, але мій дебют буде залежати тільки від рішення і бачення тренера. Ніхто і ніколи не виставить неготового футболіста на матч, де набираються очки, є преміальні і футбольна конкуренція. Якщо я буду готовий фізично - Юрій Вірт дасть мені час зіграти, якщо ні - то це буде тільки моя особиста поразка. Я спробую передати своі? знання і досвід в футболі, які я отримав від спілкування з сотнями футболістів, з гравцями збірної, з відвідування різних європейських команд і їхніх умов підготовки. Ми підписали контракт на один рік, зарплата мінімальна - 5000 грн/місяць. Всі кошти підуть на благодійність в дитячий будинок".

Додамо, раніше Дмитро Поворознюк виступав за ДЮСШ "Верес" у ДЮФЛ, а також за аматорські клуби з Рівного: "Хімік" та "Продторгобладнання".

Читайте також: Рівнянин взяв участь у традиційному міжнародному турнірі зі спідвею