Дорога рветься на шматки. Днями у Суховолі, Володимирецького району, зібрались автомобілісти, чиї транспортні засоби постраждали внаслідок ремонту дороги. Люди скаржаться, нібито, причина у неякісному покритті. Воно розлітається на шматки, "летить" у скло та пробиває колеса. Обурені та постраждалі водії викликали поліцію і написали відповідні заяви. В чому проблема дізнавався Ілля Томашевський.

Каміння у лобовому склі. Майже зі всього району у Суховолі зібралися водії, які постраждали внаслідок ремонту. Кермувальники Рівне нщини скаржаться на відрізок дороги «Стара Рафалівка – Полиці». Усе через неякісний поверхневий ремонт дорожнього покриття. Люди зазначають, що навіть при малій швидкості їхні авто зазнають серйозних пошкоджень.

Учасники зборів викликали слідчо-оперативну групу для написання заяв та показують саму дорогу і скаржаться на якість ремонту. У Службі автомобільних доріг Рівне нщини кажуть, що за добу до того, як виникла соціальна напруга щодо цієї ділянки, вони напривили припис для підрядника стосовно виявлених недоліків.

Усю повноту відповідальності за безпеку дорожнього руху в місці виконання робіт несе саме підрядник. Зазначимо, що за інформацією prozorro, тендер на виконання роботи виграла фірма ТОВ СПЕЦ КОМПЛЕКТ ПОСТАЧ, які обіцяли здійснити ремонт за близько 16 з половиною мільйонів гривень.

Ми спробували зв'язатися із підрядником, проте за вказаним номером цієї фірми в інтернеті трубку підняв чоловік, який повідомив що він там давно не працює. Втім, Телеканал "Рівне 1" готовий висвітлити точку зору ТОВ СПЕЦ КОМПЛЕКТ ПОСТАЧ з цього приводу.

Читайте також: На Рівне нщині облаштовують додаткові палати для хворих на COVID-19