Під час патрулювання поліцейські отримали повідомлення про погрозу вбивством на вулиці Пересопницькій. Прибувши на місце події, виявили налякану жінку і закривавленого її сина - кривдника. З подробицями Ілля Томашевський.

Весь у крові та з порізами на руках. Не рідко поліцейські отримують повідомлення про ту чи іншу екстренну подію, де повинні оперативно зреагувати, як і цього разу. Екіпаж патрульних вирушив на виклик про погрозу вбивством. Втім, на місці вони виявили 41-річного чоловіка з 4 порізами на руці - він був весь у крові.

Павло Столярчук працює у патрульній поліції близько 3 років та встиг побачити вже чимало подібних випадків. Його напарником того дня був Павло, який лише нещодавно приєднався до копів, тому це був його перший раз, коли потрібно було швидко діяти до приїзду медиків, аби врятувати життя людині.

Попри неадекватну поведінку чоловіка, який до того ж був у стані алкогольного сп'яніння та постійно розмахував кулаками, патрульним вдалося зупинити кровотечу. Окрім того вони продовжували заспокоювати потерпілого та розмовляти з ним, щоб той не втратив свідомість. Після цього правоохоронці супроводили 41-річного чоловіка до лікарні разом із медиками. Хлопці зізнаються, що такі випадки поодинокі, але впливають на них лише позитивно.

Поліцейські додають, що у таких випадках головне не розгубитися і конкретно спланувати свої дії, щоб надати першу домедичну допомогу та врятувати життя людині.

Читайте також: На Рівне нщині правоохоронці блокували масштабну контрабанду бурштину до однієї з країн Азії